Kajakkurs 3. og 4. juni

I samarbeid med Lokøy vel. inviterer vi til kajakkurs i starten av juni. Det er våre nye sambygdingar og profesjonelle instruktørar; Camilla og Kyrre, som er ansvarleg for kursa. Nedanfor finn du all informasjon om kursa og kontaktinformasjon til Camilla. Merk at alt utstyr kan lånast, og at du kan delta utan eige utstyr. Kursa er mynta på vaksne/ungdom, med inntil 8 deltakarar pr kurs. Om interessa blir stor, kan det bli aktuelt med eit ekstra kurs. Vi vil og freista å halda nybegynnarkurs for barn/unge etter sommaren, dersom det er interesse for det.

Vi får kursa til halv pris. I tillegg vil Lokøy vel. og Syltøy grendalag støtta kursa med midlar. Det er vanskeleg å anslå endeleg kostnad då denne avheng av antal deltakarar, kor mange frå Lokøy og frå Syltøy, antal kurs, osv., men ein må rekna med ein kostnad på 200-300 kroner pr. person pr. kurs.

Meld frå til grendalaget på syltoygrendalag@gmail.com eller direkte til Camilla Ianke (Mobil: 94872491. E-post: camilla@northernexposure.no) dersom du er interessert, innan 10.mai 2015. Oppgje antal deltakarar og kva kurs (introkurs, for viderekomne, eller begge). Vi vil be om bindande påmelding seinare.

Og for de som ikkje klarer å venta kan padlefestivalen.no på Langøy 26-31 mai anbefalast.

Kursinformasjon

Oppmøtested
Syltøy Skule

Oppmøtetid
Kurset starter kl 1700 og avsluttes kl 2100.

Informasjon om kursinnhold
3. Juni: Introkurs i havpadling (våttkort)
Dette er et startkurs for deg som ønsker å prøve padling i kajakk. Kurset er trygt, gøy, og du vil lære litt om padleteknikker og redninger.

4. juni: Havpadlekurs for viderekommende
Dette kurset bygger på våttkortkurset, og passer for de som har deltatt på kurs dagen før evt har våttkort fra før. Vi padler en tur og øver på ulike padleteknikker og redninger underveis.

Utstyr
Utstyr som kajakk, åre og spruttrekk samt padlebekledning (tørrdrakt, sko og vest) er inkludert i prisen. Dersom du ønsker å bruke eget utstyr på kurset er du selvsagt velkommen til å gjøre det. Dersom du ønsker å låne utstyr, må kursansvarlig ha tilbakemelding på hva du trenger å låne samt størrelser (drakt + sko)

Kontaktperson
Camilla Ianke. Mobil: 948 72 491. Mail: camilla@northernexposure.no

 

Dette innlegget vart posta under Aktiviteter. Bokmerk permalenkja.