Klubbkveld på Syltøy skule tirsdag 16. September kl 19.00!

Vi ønsker å opprette ein håndarbeidsklubb for kvinner i alle aldre på Syltøy. Hovudformålet er å skape ein møteplass der vi kan treffe naboene våre og bli kjent. Grendalaget sponser oss med material til prosjektene våre og det vi lager vil bli loddet ut på adventskafeen.

Om du ikkje kan strikke/hekle men ønsker å lære er dette en fin anledning. 🙂 Om du ikkje ønsker å gjøre håndarbeid er du velkommen til å komme og bare være sosial. Det viktigste er å stille og bli kjent med alle dei kjekke folka på øya vår!

Kom gjerne med ideer om du veit noe kjekt vi kan lage, eller om det er noe du kan sjølv og vil lære bort. Fint om dei som har tar med heklenål str 5, så har eg eit lite nybegynner prosjekt for dei som ønsker det. 🙂

Gje meg ein lyd på tlf 99411069 eller email elisabeth.lokoy@gmail.com om dette er noe du ønsker å være med på slik at eg veit kor mange eg skal gjøre istand til!

Dette innlegget vart posta under Aktiviteter. Bokmerk permalenkja.