Informasjon frå grendalaget

Planlagt «Markering av at Syltøy Skule er nedlagt», er avlyst.
Grunnen er at Fjell Kommune, ved eigedomsjefen, har stengt bygningane. Årsaka skal vera at alarmsystemet er ute av drift, og at det er oppdaga jordingsfeil. Grendalaget arbeider med å få kommunen til å retta feila, og opna opp att bygningane. Den vidare skjebnen til skulen; fortsatt kommunal drift eller salg, vert tidlegast avgjort i starten av november.

Tippar du? Sjå sak om grasrotmidlar lenger nede på sida

Har du ei mast ligjande?
Masta på båten vår på snuplassen er i ferd med å rotna, og knekk truleg saman når hauststormane set inn. Masta må vera minst 3 meter lang, og 8-10 cm. i diameter. Send ein e-post til grendalaget eller kontakt Kåre (tlf. 95776982) om du kan hjelpa.

Ny heimeside
Heimesida vår har også fått ny adresse: https://syltoy.no/

Medlemsavgifta for 2013
Grendalaget vil snart senda ut giro for medlemsavgifta for 2013.
Giroen er nøytral, så husk å føra på navn når de betaler.

Dette innlegget vart posta under Informasjon frå styret. Bokmerk permalenkja.